Kontakt oss: Telefon +47 40096000
Referanser

Referanser

Malin Arntsen har mottatt flere utmerkelser og priser for sin kreativitet og pågangsmot.

  • Samfundsprisen Helgeland Sparebank
  • Nordlands Fylkes næringspris for kvinner
  • Begeistring fra Lucy Næroset
  • Årets Nordlending

Hun ble også invitert til Kronprinsparet for å dele sine erfaringer fra sitt arbeide med næringsutvikling i distriktet.

Cannon Arena 14

I forbindelse med et kundearrangement var vi på jakt etter en person som kunne formidle entreprenørskap og nytenking. Gjerne med et glimt i øyet. Det skulle vise seg at Malin traff inner-tier hvor hun med stort engasjement og humor fortalte en imponerende historie om hvordan man ved å se muligheter og ikke begrensninger kan skape fantastiske resultater. Vi er svært fornøyd og glad for at vi valgte Malin til vårt arrangement.

Trond Gjertsen
Corporate Events & Project Professional
Corporate Marketing & Communications
Canon Norge as

Ustoppelige Malin

Malin Arntsen har forvandlet en falleferdig klokkergård til en perle av en restaurant og overnattingssted. Hun skaper aktivitet og optimisme rundt seg, og finner stadig på nye ting til glede for folk på Rødøy og på Helgeland.

Nå har hun kreert sin egen kosmetikkolleksjon og sikter mot Hollywood.

Om serien
I dokumentarserien «Dei ustoppelege» møter vi seks mennesker som jakter på drømmene sine. Vi følger dem gjennom et år og får være med på deres opp- og nedturer. De har sterk vilje, jobber beinhardt og tar ofte en stor økonomisk risiko. De skaper arbeidsplasser og aktivitet. De skaper kultur. «Dei ustoppelege» er en portrettserie som skildrer «finne-på»-menneskene og er en hyllest til skaperkraften.

Se episoden av Malin Arntsen ved og trykke her