Kontakt oss: Telefon +47 40096000
Artikler om Malin Arntsen

Malin i media

Droppet Hollywood – valgte Rødøy

– Vi har skapt produkter i verdensklasse, sier supergründer Malin Arntsen fra Rødøy i Nordland med 1310 innbyggere.

Les mere her

Lanserte hudpleieprodukt

Lansering av kosmetikkserie på Rødøya. Malin Arntsen forteller historien bak prosjektet.

Les mere her

Lanserte egen kosmetikk

Malin Arntsen viser stolt frem sin nye kosmetikkserie som ble lansert i dag. Hun har store forventninger til produktene, som er basert på lokale råvarer fra havet.

Les mere her

Ustoppelige Malin

– Utfordringen har vært å klare å henge med på tempoet, smiler programskaper og kameramann Dag Indrebø.

Les mere her

Droppet Hollywood – valgte Rødøy

Norsk dokumentarserie. Malin Arntsen frå Rødøy i Nordland hadde lese- og skrivevanskar og sleit på skulen. Men det skulle vise seg at ho hadde andre fantastiske talent. Ho forvandla ein til nedfalls klokkargard til ei perle av ein restaurant og overnattingsstad. Ho sparka liv i eit lokalsamfunn i forfall og skapte aktivitet og optimisme rundt seg. No har ho kreert sin eigen kosmetikkolleksjon – og siktar mot Hollywood

Les mere her

Dei ustoppelege. TV serie på NRK1

Malin Arntsen fra Rødøy blir presentert i Tv-serien «Dei  ustoppelege» 9. oktober kl 2015 på NRK1.

Les mere her

Nå satser hun på historiske smykkefunn

Gründeren og ildsjelen Malin Arntsen vil gjøre Rødøyas historie bedre kjent for både fastboende og hennes tusenvis av gjester. Funnet av smykkeformer i kleberstein, og Nord-Norges største funn av middelaldermynter gjort på Rødøya i 1912 er nå blitt til en ny smykkeserie.

Les mere her

Sprudlende grùnderhelg

Malin Arntsen er et fyrverkeri av et menneske, og kan fortellerkunsten mer enn de aller fleste. Med en fabelaktig, god og varm humor formidler hun eventyrhistorien som ligger bak suksessen som startet på Rødøy på Helgeland.

Les mere her og her

Malin Arntsen holder foredrag på «Kvinner i tiden» på Scandic Havet 10. desember 2014

«Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid». Ordtaket har blitt et livsmotto for Malin Arntsen. Hun er oppvokst på Rødøy, en liten øy ytterst i havgapet utenfor Svartisen på Helgelandskysten, med under 200 innbyggere, og 2 km vei. Takket være Malin er øya i dag et opplevelsessenter, med over 25 000 besøkende i sesongen. Øya ble kåret til Årets Gjestehavn i 2012. Med en ukueli gstå på-vilje, en enorm arbeidskapasitet og utpreget sans for det umulige, har hun fått til bærekraftig virksomhet på Rødøy. Hun har realisert prosjekt etter prosjekt, og hennes evne til å gjøre gull av gråstein har forbauset mange over det ganske land. Malin har mottatt flere næringspriser, bl.a. Nordland fylkes næringspris for kvinner, og i 2009 ble hun kåret til Årets Nordlending. Se frem til et spennend emøte med en kvinne som rett og slett er ustoppelig!

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag for Grane Næringsutvikling AS – Sprudlende seminar om reisemålsutvikling i Vefsnaregionen 23. oktober 2014

-Kajakkpadling i regionens fantastiske vassdrag (Mariann Sæther)
-Kreativ og humoristisk produktutvikling (Malin Arntsen)
-Der ingen skulle tru at nokon kunne bu (Siri Kobberrød)
-Mat og drikke som nærings- og bygdeutvikler (Hanne Frostad)

Dette var noe av det de rundt 60 fremmøtte fikk presentert under inspirasjonsseminaret på Trixie den 23. oktober.
Fire driftige og inspirerende damer var foredragsholdere under temaet ”Reisemålsutvikling i Grane, Vefsn og Hattfjelldal”. Med humor og gode eksempler utfordret og engasjerte de et lydhørt og bredt publikum.
Les mere her

«Det skulle ikke være lov å være sur på jobb. Alle kan jo smile»

Malin Arntsen ser muligheter der andre bare ser sauemøkk. Da den tidligere hjelpepleieren ble sagt opp fra jobben sykehjemmet, måtte hun finne seg et annet beite. Nå lokker hun årlig 20.000 turister til knøttlille Rødøy.

Les mere her

Malin Arntsen: Underet på Rødøy

De sa hun var riv ruskende gal, men så skapte hun et under, Klokkergården på øya Rødøy på Helgelandskysten.

Les mere her

Lokal velvære

– Vi er kjempestolte av velværeavdelingen, som vi fikk bygd i 2010. Nå prøver vi også å få til en avtale med Malin Arntsen på Rødøy, som produserer velvære- og kosmetikkprodukter. Vi skal ha kortreiste produkter der også!

Les mere her

Eventyrøya med eventyrgården

Klokkergården tar i mot alle typer gjester. Alt fra stor og små sykkelturister, til kravstore internasjonale kjendiser som ankommer i store private luksus yachter.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «KRAFT – Kvinnekonferansen 2014»

Kraft-konferansen som arrangeres 12. juni 2014 i Mo i Rana skal engasjere og inspirere kvinner fra Helgeland. Det er mulig å få til det umulige! Malin Arntsen er oppvokst på en liten øy på Helgeland med under 200 innbyggere og på skolen slet hun med dysleksi. Det har ikke hindret henne i å nå sine mål. I dag driver hun en suksessfull reiselivsbedrift (Klokkergården) og lanserer nå sin egen kosmetikkserie! (Malinè) I tillegg er hun ettertraktet som foredragsholder over hele Norge!

Les mere her

Eventyrøya med eventyrgården – Malin Arntsen Klokkergården»

Klokkergården tar i mot alle typer gjester. Alt fra store og små sykkelturister, til kravstore internasjonale kjendiser som ankommer i private luksus yachter.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Delta – en arbeidstakerorganisasjon i YS 2014»

Delta Aure har gleden av å invitere alle interesserte til en lunsj med Malin + få litt påfyll av både Humor, Klokskap og Inspirasjon i hverdagen. Glem matpakken denne dagen og la heller Delta spandere et måltid på deg i all enkelhet.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Jentekveld for damer i alle aldre!» for Helgeland Sparebank

Dette er favorittutsagnet til Malin Arntsen fra Rødøya. Jenta som evner å gjøre gull av gråstein, og som forbauser mange over det ganske land med det hun har fått til. I dag er hun en anerkjent foredragsholder som reiser rundt i hele Norge og skaper begeistring og initiativ. I høst ble hun også portrettert i TV-serien ”Dei ustoppelege”.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Cannon Arena 2014»

Mot alle odds ved Malin Arntsen

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Gasellekonferanse i Bodø 2013»

Malin Arntsen, daglig leder Klokkergården Kystturisme AS – Et lite stykke Norge

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Kreativitetens dag 2013»

Malin Arntsen – fra Klokkergården til Hollywood. Foredraget handler om nysgjerrighet, begeistring, kontakter, og om å tørre.

Les mere her

En av kandidantene til Årets modigste kvinne 2013

Malin kommer fra Rødøy, en liten øy på Helgeland med 200 innbyggere. På skolen slet Malin med lese- og skrivevansker, og hun fikk dårlige karakterer. Dermed forsvant muligheten til å følge drømmen – nemlig å studere jus.

Les mere her

Nominert til årets modigste kvinne

Hun skaper arbeidsplasser, engasjement og turisme på Rødøy – som ikke lenger er fraflytningstruet.

Les mere her

Malin holder fordrag på «Delta – En arbeidstakerorganisasjon i YS»

«Be your dream….
Hvis et menneske får lov til å jobbe med det det er god på, å bruke de egenskapene de har, der de er – da er de en ressursperson».

Les mere her

Maline holder foredrag på «Mixer NTNU»

”Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid.”  Dette er livsmottoet til Malin Arntsen. På Mixer skal hun begeistre både studenter, næringsliv og akademia med sin historie om å gjøre gull av gråstein. Forretningskvinnen og gründeren fra nord er blant annet kjent for å ha forvandlet Klokkergården på Rødøy fra å være et falleferdig fjøs til et trekkplaster for turister. Malin Arntsen har også vunnet priser som ”Årets nordlending” og ”Nordlands Fylkes næringspris for kvinner”. I dag bruker hun sin erfaring og sitt engasjement til å inspirere andre og skape initiativ med sine foredrag. På Mixer vil fokuset ligge på hvordan man kan bruke nettverk for å realisere egne ideer. Malin Arntsen er et prakteksempel på hvor langt man kan komme med skaperkraft og ståpåvilje.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag og er toastmaster på «Kvinnedagen 2012»

Toastmaster for kvelden er Malin Arntsen. Hun er kvinnen som gjør ugress til blomster! Under middagen vil vi få høre om hennes spennende gründerkarriere. Hun er mest kjent for sitt arbeide med å forvandle Klokkergården til en turistpærle med utgangspunkt i et fjøs, og nå for sin kosmetikkserie i Hollywood. Men Malin har mange sider vi ikke kjenner til – enda. Gjennom hele kvelden vil vi høre spennende historier, og få gode og inspirerende tips. Det vil også bli flere overraskelser underveis!

Les mere her

Bevis på at Klokkergården er årets gjestehavn

Klokkergåden ble valgt som Årets Gjestehavn 2012 i skarp konkurranse med store og langt mer kjente gjestehavner rundt omkring i landet.

– Kommunen bør være stolte av å ha slike folk som får til aktivitet og sysselsetting og skaper inntekter til kommunen, sa Due, som også uttrykte skuffelse over at kommuneledelsen ikke kjente sin besøkelsestid i forbindelse med arrangementet, skriver Båtmagasinet.

Les mere her

Skal feire at de fikk pris i havn

– Å bli kåret til den aller beste gjestehavnen i Norge er litt uvirkelig, sier Malin Arntsen fra Klokkergården.

Les mere her

«Det er jo ingen som vet hvor det er en gang»

– Det var kjempegøy. Fantastisk! Takk til alle som har stemt. Nå skal jeg dra til polet og kjøpe meg champagne, sa Malin Arntsen på Klokkergården entusiastisk til Båtmagasinet da det ble kjent at Klokkergården ble den første båthavna i nord som ble kåret til Norges beste gjestehavn

Les mere her

Årets gjestehavn 2012

Det var stor stas lørdag formiddag da Klokkergården på Rødøy kunne heise flagget som viser at de ble kåret til Årets Gjestehavn 2012.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag «Skolenes Kontoransattes Landsforening» ombord på hurtigruteskipet MS Trollfjord

Dag to startet med et oppløftende foredragav Malin Arntsen. Hun er selv et levendeeksempel på at ingenting er umulig bareman har nok engasjement og arbeidsvilje.Vi fikk høre om arbeidet som lå bakoppbyggingenav Klokkergården påRødøyi Nordland.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Emax Norge 2012 – en arena for unge entreprenører»

Blant inviterte foredragsholdere var reiselivsgründeren Malin Arntsen,gründer og driver av Klokkergården, og årets gründerkvinne 2012.

Les mere her

Bilde av Malin Arntsen på «Emax Norge 2012»

Her er et bilde av Malin Arntsen når hun holder foredrag.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Rådgivernes dag 2012»

Da var rådgivere i hele Bodøregionen / Saltenregionen invitert til å høre om utviklingen og kompetansebehov i Nordland og Nord-Norge.Det var rådgivere i ungdomsskolen og på videregående som var i målgruppen. I tillegg til skoleledere og opplæringskontor. Malin Arntsen holder foredrag om «Umulige – muligheter»

Les mere her

Mors fiskegryte

Klokkergården satser på god, norsktradisjonsmat. Alt laget fra grunnen av.– Mors husmorskole-bakgrunn liggerbak, kombinert med litt nytt, som nyesauser. Og vi prøver å bruke fisk. Deter vår ressursråvare, sier Malin.Også når det gjelder desserter holderKlokkergården seg til tradisjonene.

Les mere her

Cruising in a winter wonderland

Yatch Grace caused quite a sensation on arrival in Rødøy, as it was the first time the newly built quay at the Klokkergården Restaurant had been used by a large yacht. Located in the island’s old boarding school, this pretty seafood restaurant is owned by Malin Arntsen.

Les mere her

Rause Rødøy

Rødøy og Klokkergården ble nok en favoritt! På ei lita øy rett nord for Polarsirkelen har Malin Arntsen og  co vist at det umulige er mulig. Ei gammel rønne ble rustet opp til en fantastisk restaurant. Her er kulinariske fristelser, herskapelig atmosfære og hyggelig betjening – ispedd  flotte gjestebrygger midt i en fantastisk natur. Øya oser av ståpåvilje og gode ideer.

Les mere her

Sjekk ut disse reisemålene i Norge

Når februarkald vind feier over Helgelandskysten er det lite som minner om sommer, turisme og feriegjester. Men hos Malin Arntsen (37) på Klokkergården Gjestegård på øya Rødøya er det full aktivitet, fyr i ovnen, varm kaffe i koppen og tanker og ideer klare til ny sesong. For første gang som medlem av Innovasjon Norges nettverk «Håndplukket», der 15 steder testet av eksperter og skal gi deg de beste ferie- og matopplevelsene landet har å by på.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på NHO Grafisk sitt årlige landsmøte

Malin Arntsen og har i løpet av få år omskapt en fraflytningstruet ”skitplass” av ei øy på helgelandskysten til et blomstrende turiststed. Klokkergården, for ikke lenge siden en ”nedsarva” ruin, er nå restaurert og har 40 sengeplasser, restaurant og marina og hennes initiativ har ringvirkninger for alle øyas beboere. Moral: Kast deg på, vær kreativ og ikke hør på dem som sier ”det går ikke”.

Les mere her

Vind i seilene

Selve livet er en ferie for meg, for jeg har det så interessant og jobber med så mye artig, sier Malin Arntsen fra Klokkergården. Hvem andre enn Malin får vel dronningen på uanmeldt besøk?

Les mere her

Lørdag midt i uka

Dette huset har en lang historie; Klokkergården. Da Malin Arntsen tok til å pusse opp var det brukt som fjøs. Nå er det en kulinarsk perle i havgapet. Ovnsgratinerte kamskjell, bakt kveite og multesuppe. Hvordan tror dere det smakte? Himmelsk! Dette ble lørdag midt i uka.

Les mere her

Hjallis i storform

Lørdag fikk Hjallis sitt minnesmerke under åpningen av Solparken på Rødøya. 88-åringen var stolt og glad.

Les mere her

Solpark i havgapet

Fra gammelt av var det en park ved siden av Rødøy kirke. Etter stordager som konfirmasjoner og bryllup pleide folk å samles på plenen ved det lille vannet. Etterhvert begynte parken å gro igjen og endte sine dager som en krattskog.

– Da fant vi ut at vi måtte gjøre noe, sier Malin Arntsen fra Klokkergården.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Kvinner i sentrum 2011»

“Kvinner i Sentrum” er en dagskonferanse med fokus på kompetanseheving og inspirasjon for kvinner i Nord-Norge.

Husker du eventyret om Klokkergården på vakreRødøy? Malin Arntsen er kvinnensom gjør ugress til blomster. Hun startet singründerkarriere med å lage en turistperleav et nedslitt fjøs. I 2008 ble hun belønnetfor sitt samfunnsengasjement og gjennomføringsevnemed tittelen årets Nordlending. PåKvinner i Sentrum 2011 får vi gjensyn med denfantastiskegründerdama, hvor hun tar oss medpå en reise i sitt nye gründerprosjekt.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Delta – dagen 2011»

”Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid”. Ordtaket er blitt et livsmotto for Malin Arntsen – som skal holde inspirasjons foredrag for oss.

Les mere her

Topptur Rødøy

Utsikten er flott gjennom hele turen. Bolgværet rett nord, Træna i sør-vest, Svartisen rett øst og strendene på Rødøy rett under deg når du er på toppen. Vi ser vanligvis veldig mye havørn når vi går her, de ligger og flyr termik langs veggen.Det beste av alt er nesten Malin og Klokkergården gjestgiveri og marina! Her får du en kal øl og nydelig mat når du kommer ned igjen.

Les mere her

Rødøy som turistmål

-Det har vært en kjempebra messe for vårt vedkommende. Mitt inntrykk er at det har vært mer folk og trøkk nå enn da jeg var her for to år siden, sa Malin Arntsen.

Les mere her

Malin Arntsen holder innlegg på «Kvinnovasjonssamling i Troms 2010»

Malin Arntsen avsluttet denne samlingen ved å fortelle om sine gründererfaringer og de utfordringer som hun har møtt i sitt arbeid med Klokkergården gjestgiveri på Helgelandskysten. Malin har vist en ukuelig stå på vilje og satset på det hun har hatt tro på.

Les mere her

Malin Arntsen motiverte forsamlingen

Landsmøtet åpnet sin første dag med et tankevekkende og medrivende foredrag av Årets nordlending 2008, Malin Arntsen. Hun er mest kjent for å ha kjøpt en falleferdig rønne på Rødøy for kr. 60 000,- og omskapt denne til suksessen Klokkergården.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Arbeid og familieforhold – Det lønner seg!»

Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet inviterer til konferanse Arbeid og familie i balanse – det lønner seg! Dette skjer i samarbeid med LO, Innovasjon Norge, NHO, KS og NAV. Målgruppen er ansvarlige for personalpolitikk og administrasjon, representanter fra arbeidslivets organisasjoner og andre interesserte.

Les mere her

Håndplukket til prestisjeliste

Malin Arntsen har nesten litt prestasjonsangst, etter at Klokkergården har havnet på en av de aller viktigste listene for norsk reiseliv.

Klokkergården er ett av i alt femten reisemål som er havnet på Innovasjon Norges liste over håndplukkede, spesielt anbefalte reisemål.

Les mere her

Diakonien på Halsa på tur

Vertinnen til Klokkergården, Malin Arntsen, ønsker velkommen

Vi hadde imidlertid med både kaffe og krydderkake, noe som etter hvert er blitt en tradisjon, og alt ble borte etter hvert. På klokkergården ble vi mottatt av den stadig like gjestfrie Malin Arntsen som både fortalte om klokkergårdens historie og hvordan den hadde ligget i møkk og fornedrelse, til å stige opp som en ”fugl Fønix av asken” og å framstå som et ypperlig gjestehus med trivsel i hver en krok. Så ble vi servert middag. Ypperlig lammestek, marinert med lokale krydderurta som Arne Brimi pleier å si det.

Les mere her

Humørsprederen på Klokkergården

Drar du til Malin og Klokkergården er det fare for å komme i alt for godt humør.

Les mere her

Malin Arntsen, daglig leder ved Klokkergården, når mediehøyder med positivitet

Tenk nøye over budskapet – Da vi startet opp var Rødøy en kommune som alltid ble negativt omtalt i media. Det var veldig sjelden noe positivt kom fram. Vi bestemte oss fra dag én at vi skulle fokusere på det positive. Det harvi vært kjempebevisste på, og er mye av grunnen til at vi har vært så myei media, sier Arntsen.

Les mere her

Malin Artsen holder foredrag på «Ka du trur – etabler egen bedrift?»

Dette blir en inspirerende kveld med mye nyttig informasjon for deg som planlegger eller nylig har startet en virksomhet.  Vi begynner kvelden med at Malin Arntsen, som har startet Klokkergården på Rødøy, forteller sin gründerhistorie (dette må du få med deg!).

Les mere her

Ble inspirert på gründersamling

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid, sa Malin Arntsen til gründerne som møttes i Tromsø.

Les mere her

Malin holder foredrag på «INOVUS Festmiddag»

Under middagen får vi høre Malin Arntsen fortelle om sinspennende gründerkarriere. Hun har laget en turistperle av et nedslitt fjøs,nå tilbyr hun hudpleieprodukter gjennom Victoria Secret. Historien om ferdenfra klokkegården til Hollywood, er noe du vil huske lenge etter INOVUS…

Les mere her

Malin holder foredrag på «Konferanse i Brønnøysund for nærings- og kulturliv»

Alt er mulig, sier Malin Arntsen. Og er sjøl et godt eksempel på nettoppdet. På Rødøya har hun, med ukuelig pågangsmot og kreativitet, skaptgull av gråstein og vist at den ene bedriften gjerne drar med seg flere

Les mere her

Malin holder foredrag på «Gründerdager i marka»

Gründerdagene i Marka er et prosjekt som tar sikte på økt framtidig verdiskaping med fokus på mat, opplevelser, reiseliv, nyskapning og tilleggsnæringer i landbruket.I tilegg til elever og lærere var vi så heldige å ha god hjelp av flere foredragsholdere og representanter fra Bondelaget, fylkesmannen og MON

Les mere her

Rekordsommer på Klokkergården

Etter en rekke gode omtaler og priser er Klokkergården på Rødøya blitt kommunens store turistmagnet. I sommer har innehaver Malin Arntsen kunnet registrere rekordbesøk.

Les mere her

Turistmagneten på Rødøya

Etter en rekke gode omtaler og priser er Klokkergården på Rødøya blitt kommunens store turistmagnet. I sommer har eier, og driver, Malin Arntsen kunnet registrere rekordbesøk.

Les mere her

Ber om hjelp etter milliontap

Reiselivsbedriften Klokkergården tapte tre millioner kroner på grunn av dårlig kommunikasjon bare i år. Nå ber ber daglig leder Malin Arntsen samferdselsministeren og kommunalministeren om hjelp.

Les mere her

Klokkergården | Nordland Fylkesleksikon

Gjestgiveriet Klokkergården ligger på Rødøya i Rødøy kommune i Nordland.Frem til 1906 var gården skolepensjonat for ungene fra de omkringliggende øyene.

I langt seinere år begynte eierne å satse på reiselivet; noe som snart ga oppmerksomhet godt utenfor nærområdet.

Les mere her

Fra møkkaspaer til «Årets nordlending 2008»

36 år gamle Malin Arntsen jubler stolt over utmerkelsen «Årets nordlending». Den får hun for sitt arbeid med å skape Klokkergården på Rødøya til et reisemål for 20.000 besøkende årlig – med mer.

Les mere her

Malin Arntsen er av Avisa Nordland kåret til ”Årets nordlending 2008”

En enstemmig jury begrunner sin avgjørelse slik:Malin Arntsen er 36 år og bosatt på øya Rødøy – i Rødøy kommune. Der bor det rundt 200 mennesker. Hun vet hva det vil si å slåss for å komme seg fram. For henne er ingenting umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid.

Les mere her

Malin fra Rødøy: Årets Nordlending 2008

Malin Arntsen fra Rødøy er kåret til Årets Nordlending for 2008 av NRK og Avisa Nordland.  I begrunnelsen heter det: «Årets nordlending skal gjennom personlig innsats bidra til trivsel og utvikling for nordlendingene, og/eller framstå som et eksempel på nordlendingenes skaperkraft og ståpåvilje.»

Les mere her

Småbåthavn med kvalitet: Klokkergården på Rødøya – Helgeland

Flytebryggene på Klokkergården ligger godt beskyttet mot storhavet og de har høy standard. Bøyer er også utlagt for at større båter kan akter- eller baugfortøye til brygga. Malin og betjeningen hennes yter en så god service at du rett og slett husker det i lang tid. Dagbladet har både i 2006 og 2008 kåret Klokkergården til landets tredje beste gjestehavn.

Les mere her

Hjerterom på Klokkergården

I sin tid var Klokkergården den første internatskolen i kommunen, i dag er den et særpreget overnattings og spisested hvor besøkende kan få smake tradisjonskost og hvile i historiske omgivelser. Daglig leder Malin Arntsen har fått tildelt Fylkeskommunens næringspris for å ha skapt ei spesiell bedrift.

Les mere her

Utnytt Himmelblåeffekten

Malin Arntsen fra Rødøy forteller et lydhørt publikum om hvordan hun så mulighetene i en gammel fjøs.

Les mere her

Samarbeider og mingler

I regi av Helgeland Nettverk setter helgelendinger i hovestaden hverandre stevne.

Malin Arntsen viser bilder av en grå og forfallen bygning uten glass, i det som skulle vært vinduene, på det store hvite lerretet.Hun og familien startet med å måke den falleferdige fjøset tom for møkk, for det var faktisk opprinnelig en fjøs med møkk-kjeller. Historien hennes om suksessbedriften Klokkergården i Rødøy griper tilhørerne.

Les mere her

Fra fjøs til attraksjon

Ordtaket er blitt et livsmotto for Malin Arntsen. Hun vet hva det vil si å måtte slåss for å nå fram. Da hjelpepleieren i 1996 gikk i gang med å rydde den gamle internatskolen på Rødøy, som i årene før hadde vært brukt til fjøs, var det få som trodde på hennes planer om en reiselivsbedrift på øya.

Les mere her

Kandidat: Malin Arntsen

Hennes pågangsmot, erfaring og engasjement er blitt lagt merke til. Ikke bare lokalt, men også nasjonalt. Som en av ti bedriftsutviklere i landet ble hun invitert til Skaugum for å fortelle kronprinsparet om sin forretningsidé og hvilke utfordringer bedrifter i distriktene står overfor.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Næringslivsdagene 2008»

Malin Arntsen, daglig leder Klokkergården holder foredraget «Søtsaker og Ugress»

Les mere her

Ny båt døpt og overlevert

En nyskapning fra Polarcirkel Båt AS ble døpt og overlevert Nova Sea fra Lovund torsdag.

Dette skjedde på Klokkergården på Rødøya – med Malin Arntsen som gudmor.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Reiselivsmøte i Karlsøy kommune 2008»

Neste foredragsholder var Malin Arntsen fra Klokkergården Gjestegård og Marina på Rødøy i Nordland. Hun var minst like engasjert som sin forgjenger, og kunne fortelle en ganske fantastisk historie om en falleferdig rønne som, ved hjelp av et ukuelig mot, er blitt til en glitrende reiselivsbedrift.Malin og LailaVi hadde planer om å gjøre fyldige notater fra foredraget for å gjengi på hjemmesiden, men ble fort klar over at denne stunden bare måtte nytes, og pennen legges til side.

Les mere her

Brann i Rødøy kirke

– Det ser ut til at de har fått kontroll over flammene, sier Malin Arntsen, ved Klokkergården på Rødøy til tv2nyhetene.no.

Les mere her

Malin holder foredrag på «Næringslivdagene»

Om Klokkergården – foredrag på NLD 2008

Les mere her

Gründere i motvind

Båtmessa forsøker å skape nye gründere på Helgeland. Men startgropa kan være like dyp som Alstenfjorden.

Les mere her

Klokkargården: Helgelandskystens perle

I le av den mektige Rødøyløva byr Malin Arntsen på matopplevelser og trygg havn. – Beste gjestehavn vi har besøkt, skrev en fornøyd seiler i gjesteboken.

Les mere her

Sailing with Siller Lass

Vertinne Malin Arntsen på Klokkergården forteller om restaureringen av den gamle klokkergården og serverer spøkelseshistorier og god mat. Malin har laget et flott bryggeanlegg av utrangerte fiskemærer. Hun har også lagt ut noen solid bøyer for større båter.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Lydiadagen 2008»

Løvetann…, ugress eller… driver i dag Klokkergården Kystturisme AS og Svartisen AS. Malin er født og oppvokst på Rødøya, utdannet hjelpepleier, satset på turisme for 10 år siden, og har bygd seg opp stein for stein. Arntsen fikk Næringsprisen for kvinner i Nordland 2005.

Les mere her

Fyller på med arbeidsglede

Klokkergården-gründer Malin Arntsen skal inspirere med historien om sitt suksessprosjekt på Rødøya.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Idédugnad på Kveøya»

Til idédugnaden er både Malin Arntsen og Håkon Karlsen invitert for å fortelle om etablering av lokale bedrifter på henholdsvis Rødøy og i Lyngen.

Les mere her

Kokkekamp med sang og historier

Malin Arntsen i gang i kokkekampen, sper på med ei god historie under kokkekampen, mens juryleder Svein Jæger Hansen følger med

Les mere her

Jentekamp på kjøkkenet

Årets kokkekamp sto mellom to svært dyktige jenter. Men Malin Arntsen fra Klokkergården på Rødøy tok seieren hjem.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Sigridkongressen 2007»

Siden 1997 har Malin Artnsen jobbet med å restaurere den gamle internatskolen på Rødøy og dette har bl.a. ført til at hun fikk tildelt Nordland fylkeskommunes næringspris i mars 2006. Hun har gått foran med et godt eksempel, og vist at det går an å realisere en idé – om utgangspunktet er aldri så tynt. Det har hun gjort ved å bygge opp et falleferdig skoleinternat til et ettertraktet gjestehus og en blomstrende virksomhet.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Nordlandskonferansen 2007»

Malin Arntsen holder foredrag om temaet «Samferdsels betydning for lokalnæringsutvikling»

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «Arena Nord 2007»

Klokkergården Kystturisme v/ Malin Arntsen fra Rødøy i Nordland, en fantastisk dame som har skapt utrolig mye på kort tid med et lite utgangspunkt.

Les mere her

Malin Arntsen holder foredrag på «o’ Bygd komframsen 2007»

Flere foredragsholdere kom langveisfra, og den som gjorde mest inntrykk med si historie var nok Malin Arntsen fra Rødøy på Helgeland. Hun fortalte om utviklingen av stedet Klokkergården fra det for 11 år siden var en nedfallen bygning, som hadde vært brukt til fjøs, og fram til den næringsdrifta som er i dag. Både turister og lokalbefolkning bruker stedet og alt det andre hun har utviklet. Et produkt hun selger er ”stillhet”, markedsført mot personer som trenger avstressing. Dette slår an i en januarsesong som ellers er vanskelig å selge.
– ”Dæ æ da så ænkelt». ”Dæ æ bare å dra ut stikkontakta på TV’n, sier hun.
Les mere her

Redningsselskapet øker sikkerheten ved Svartisen

Daglig leder Malin Arntsen ved Svartisen turistsenter er svært godt fornøyd med hjelpen fra Redningsselskapet.

– I tiden framover skal vi satse mer på båtturister, og derfor er det viktig å prioritere sikkerhet. Flere tusen turister ferdes her i løpet av turistsesongen, sier Arntsen. Så langt har bøya ikke vært i bruk, men det er godt at den er der, avslutter hun.

Les mere her

Malin Arntsen hedret for sitt engasjement

Malin Arntsen lever og ånder for Klokkergården på Rødøya. For sitt engasjement i nærmiljøet og på Helgeland fikk hun samfunnsprisen «Horisont» fra Sparebanken Rana.

Les mere her

Fylkets næringspris for kvinner til Malin Arntsen

Malin Arntsen er både utradisjonell og nyskapende. Hun har skapt en positiv vind på heimplassen Rødøya gjennom sitt store engasjement i nærmiljøet og på Helgeland. Dette sa fylkesråd Sonja A. Steen da hun overrakte næringsprisen for kvinner på fylkestingets samling på Fauske mandag.

Les mere her

Fikk pris for Klokkergården

Malin Arntsen fra Rødøy har fått fylkeskommunens næringspris for kvinner for sitt arbeid med Klokkergården.Næringsprisen ble overrakt av næringsråd Sonja Steen ved åpningen av fylkestinget i går. Hun la vekt på at mottakeren er bare 33 år, men har bygd opp et praktsted med utgangspunkt i en gammel bygning der forfallet var kommet veldig langt.

Les mere her

Førstehjelp til truet bygd

Malin Arntsen, gründer fra Rødøy, satte piff i trauste graneværinger onsdag.

Les mere her

Telepensjonistene – Tur til Klokkergården, i Rødøy 13. og 14. August 2005

Etter at desserten var fortært og kaffen var kommet på bordet, fikk vi er innføring i historien omkring Klokkergården.Klokkergården drives som en familiebedrift med Malin Arntsen som daglig leder.

Les mere her

Hedret for sitt engasjement

Malin Arntsen lever og ånder for Klokkergården på Rødøya. For sitt engasjement i nærmiljøet og på Helgeland fikk hun samfunnsprisen «Horisont» fra Sparebanken Rana.

Les mere her

Malin Arntsen fikk Sparebanken Ranas Samfunnspris for 2004

Sparebanken Ranas Samfunnspris for 2004 er tildelt Malin Arntsen fra Rødøy. Hun får prisen for sitt engasjement i nærmiljøet og på Helgeland, bl.a. gjennom arbeidet med restaurering og drift av Klokkergården på Rødøya.

Les mere her

Fullt hele sommeren

Klokkergården på Rødøy har fulle hus i hele sommer. Gjestehavna er også stapp full. Nå skal eier Malin Arntsen utvide.

Les mere her