Kontakt oss: Telefon +47 40096000
Mine bedrifter

Mine bedrifter

Klokkergården Kystturisme AS

Rett nord for polarsirkelen ligger Rødøy. På denne vakre øya finner du Klokkergården, som eies og drives av familien Arntsen.Fra å være en fallerferdig fjøs, har familien bygd opp gården og fått frem forfedrenes rike historie. Huset har fått sjelen tilbake.

Det er disse menneskene du vil møte ved ditt opphold på gården.

Den gamle kokeboka på gården er full av spennende tradisjonsrettet som ble brukt når det kom ”storbesøk” til øya. Disse oppskriftene kombinerer vi med vår nye tids kokebok. Når du besøker Klokkergården, serverer vi de deiligste hjemmelagde retter til frokost, kaffe, middag og kvelds.

Det kjente fjellet Rødøyløva har vært et skipsmerke i utallige årstider langs leia. I gårdens våpenskjold kan du se den majestetiske løven som bevokter Klokkergården. Det går flere flotte turstier på øya, og den mest populære ender på løvens hode.

http://www.Klokkergaarden.no

UNI Pharma Cosmetics AS

Selskapet UNI Pharma Holding AS har siden 1999 forsket på en optimal antioksidant for fiskeolje. Først i samarbeide med SINTEF Fiskeri- og Havbruk, Trondheim, så Forskningsparken i Tromsø og videre med Institute of Macromolecular Compounds, Russian Academy of Sciences i St.Petersburg, Russland.
Selskapet har nå fått patentert sitt resultat av forskningen i 15 land.

I over 3 år har vi jobbet med produktserien Maliné og det gjør at jeg kjenner produktene godt. Det gir meg trygghet på at det jeg nå lanserer er et økologisk, naturlig produkt som kan gjøre en forskjell.
Basert på gammel kunskap om bruk av fiskeolje til medisinsk bruk. Mine forfedre kom fra et fiskevær utenfor Rødøy der de brukte fiskeolje til behandling av sår og sprukken hud. Disse formelene har nå fått en ny flott tidsriktig innpakkning. Det har vært veldig viktig for meg å legge bedriften her i min hjem kommune – Rødøy, hvor verdiskapningen skjer og historiene ligger

I dag står fem High-End produkter, tilsatt den essensielle fettsyren DHA fra fisk, klare for markedet. Produktene er ellers bygd opp på marine organiske ingredienser i tillegg til det ypperste fra kosmetikkverden.

http://www.Maline.no

Begeistrer

Malin Arntsen kan skreddersy et eget oppleg for dere, rettet mot de utfordringene og de problemstillingene dere har. Ta kontakt med Malin Arntsen for å få skreddersydd ditt eget opplegg.

http://www.Begeistrer.no

Delecto Mafjord

Det er med stor glede vi nå kan presentere det mange i markedet har etterspurt; hyttetomt på Rødøya. Sentralt plassert på Skålneset med Rødøyfjorden som nabo. Det er nå klart for salg av 12 hyttetomter med spektakulær utsikt og nært havet. Tomtene varierer fra 410 m2 til 496 m2 og ligger i lett kupert terreng, hvor man prøver å legge til rette for minst mulig inngrep i terrenget. Tomtene ligger ut mot Rødøyfjorden. Det går vei og kommunal vannledning til området.

Området for øvrig vil bestå av gode ute områder med trivselspunkter som benker og grill muligheter. Det er tilrettelagt for felles parkering for alle hyttene.

http://www.Delecto.no